Bir öğrenci tarafından bir grup seçildikten sonra, sistemden silinemez ancak görünümden gizlemek için arşivlenebilir. Bir etkinlik/kapsam sona erdiğinde ve gruba artık ihtiyaç duyulmadığında grupları arşivlemenizi öneririz. Yönetici kullanıcılar, arşivlenmiş grupları yine de görebilir ve gerekirse bunları geri yükleyebilir veya bir sonraki dönem için gruplar oluşturmak üzere kopyalayabilirler.
- ' Resepsiyon' sekmesine tıklayın.
- ' Gruplar'a tıklayın.
- Gruba bağlı değilseniz ' Gruplarım ' kutusunun işaretini kaldırın.
- Grubu ara
- Listeden grubu seçin veya filtreyi kullanarak belirli grubu arayın.
- ' Düzenle'ye tıklayın.
- ' Arşivle'ye tıklayın.
- Açılan kutuda ' Arşivle' seçeneğine tıklayın.
- Bu grubu ileride tekrar görüntüleyebilmek için, Resepsiyon | Gruplar bölümünden ' Arşivlenmiş' kutusunu işaretlemeniz gerekecektir. Grup, kırmızı bir klasör simgesiyle gösterilecektir.