Not: SchoolsBuddy kayıtları yalnızca Kurum Süper Yöneticisi kullanıcıları silebilir. Bu role ihtiyacınız varsa lütfen iletişime geçin: Talep gönderin
Lütfen dikkat, kuruluşunuz SchoolsBuddy ile verileri bir MIS'ten (örneğin iSAMS , ManageBac+ , Wonde vb.) senkronize ediyorsa, gece senkronizasyonu, öğrencilerin MIS'inizden gelen doğru veri akışında olmaları koşuluyla, öğrencileri SchoolsBuddy otomatik olarak kaldıracaktır. Bu yalnızca SchoolsBuddy ile veri senkronizasyonu için MIS kullanmayan kuruluşlar için önerilir.
Eski bir öğrenciniz kurumunuzdan ayrıldıysa ve onu SchoolsBuddy kaldırmak istiyorsanız,
- Resepsiyona tıklayın
- Kullanıcılar'a tıklayın
- Gerekirse öğrenciyi arayın.
- Öğrenci sırasına tıklayın.
- Sil'e tıklayın
- Onay açılır kutusunda Sil'e tıklayın.
- Bu kişinin sistemde şu anda silinmiş olarak işaretlendiğini belirten bir uyarı mesajı görüntülenecektir.
- E-posta adresinin sonuna "_DELETED" eklenecektir.
- Silinen bir hesabı Geri Yükle seçeneğine tıklayarak geri yükleyebilirsiniz.