Kullanıcıları Silme ve Geri Yükleme 🎬

The Faria Team
  • Güncellenme

Bu işlevi yalnızca kuruluşun süper yönetici kullanıcıları gerçekleştirebilir; eğer bu yetkiye sahip değilseniz, lütfen okulunuzun süper kullanıcısından yardım isteyin.

SchoolsBuddy manuel olarak oluşturuldukları için tüm harici personel üyelerinin manuel olarak silinmesi gerekecektir. Okulunuzun kullandığı MIS sistemine bağlı olarak bazı personel üyelerinin de manuel olarak silinmesi gerekebilir. Daha fazla ayrıntı için lütfen Veri ve Entegrasyon Kılavuzlarımıza bakın. Kuruluşunuzdan ayrılan personelin yıllık olarak "temizlenmesi" iyi bir fikirdir.

  1. Tıklama Resepsiyonu

    Ekran görüntüsü: Tüm harici personel üyelerinin SchoolsBuddy'de manuel olarak oluşturulduğu için manuel olarak silinmesi gerekecektir.

  2. Kullanıcılara tıklayın

    Ekran görüntüsü: Tüm harici personel üyelerinin SchoolsBuddy'de manuel olarak oluşturulduğu için manuel olarak silinmesi gerekecektir.

  3. Arama çubuğunu kullanarak ilgili personel üyesini arayın.
  4. Ek filtreler uygulamak için Filtre düğmesine tıklayın.
  5. Kaldırmak istediğiniz personel üyesinin kaydına tıklayın.

    Ekran görüntüsü: Ek filtreler uygulamak için Filtre düğmesine tıklayın.

  6. Sil'e tıklayın

    Ekran görüntüsü: Ek filtreler uygulamak için Filtre düğmesine tıklayın.

  7. Bir onay penceresi açılacaktır, onaylamak için Sil düğmesine tıklayın.

    Ekran görüntüsü: Ek filtreler uygulamak için Filtre düğmesine tıklayın.

    Kayıt silindi. Eğer personel geri dönerse veya bir hata yaptıysanız, kaydı geri yükleyebilirsiniz.

  8. Personel üyesini tekrar arayın ve silinmiş kayıtları da dahil etmek için arama filtresinde Silinmiş düğmesini işaretleyin.
  9. Personel kaydına tıklayarak kullanıcı profiline ulaşabilirsiniz. Ekran görüntüsü: Personel kaydına tıklayarak kullanıcı profiline ulaşabilirsiniz.
  10. Silinen kayda tıklayın ve Geri Yükle düğmesine tıklayın.
    Ekran görüntüsü: Silinen kayda tıklayın ve Geri Yükle düğmesine tıklayın.
  11. "Geri Yükle" ye tıklayın ve kayıt aktif bir personele geri yüklenecektir.
    Ekran görüntüsü: Geri Yükle'ye tıklayın ve kayıt aktif bir personele geri yüklenecektir.

Share

Bu makale yardımcı oldu mu?

5 kişi içerisinden 2 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü