Kullanıcıları silme ve geri yükleme 🎬

The SchoolsBuddy Team
  • Güncellenme
Markdown
Hızlı cevap

Resepsiyon > Kullanıcılar bölümüne gidin, personel kaydını açın ve Sil'i seçin. Bir kaydı geri yüklemek için, Silindi filtresi işaretli olarak tekrar arama yapın, kaydı açın ve Geri Yükle'yi seçin. Bunu yalnızca Kuruluş Süper Yöneticileri yapabilir.

  • SchoolsBuddy
  • Nasıl yapılır
  • Yönetici

Kullanıcıları silme ve geri yükleme

Kuruluş Süper Yöneticileri için, ayrılan personeli kaldırmak veya silinen bir kaydı geri yüklemek.

Videolu anlatım

Yalnızca kuruluşun süper yönetici kullanıcıları kullanıcıları silebilir veya geri yükleyebilir. Bu yetkiye sahip değilseniz, okulunuzun süper kullanıcısından yardım isteyin.

Kimin manuel olarak silinmesi gerekiyor?

SchoolsBuddy harici personel üyeleri manuel olarak oluşturulur, bu nedenle onları manuel olarak silmeniz gerekir. MIS sisteminize bağlı olarak, bazı diğer personel üyelerinin de manuel olarak silinmesi gerekebilir. Ayrıntılar için Veri ve Entegrasyon Kılavuzlarımıza bakın.

Kuruluşunuzdan ayrılan personelin yıllık bir listesini yapın.

Bir kullanıcıyı sil

  1. Resepsiyonu seçin.

    Ekran görüntüsü: Resepsiyon menüsü
  2. Kullanıcıları Seçin.

    Ekran görüntüsü: Resepsiyon menüsündeki kullanıcılar
  3. Arama çubuğunu kullanarak ilgili personeli arayın. Gerekirse daha fazla filtre uygulamak için Filtre düğmesini seçin.

  4. Kaldırmak istediğiniz personel üyesinin kaydını seçin.

    Ekran görüntüsü: Arama sonuçlarında personel üyesi kaydı
  5. Sil'i seçin.

    Ekran görüntüsü: Personel kaydındaki silme düğmesi
  6. Onay penceresinde, onaylamak için Sil'i seçin.

    Ekran görüntüsü: Silme onay penceresi

Silinen bir kullanıcıyı geri yükle

Personel geri dönerse veya yanlış kaydı sildiyseniz, kaydı geri yükleyebilirsiniz.

  1. Personel üyesini tekrar arayın ve silinmiş kayıtları da dahil etmek için arama filtresinde "Silindi" seçeneğini işaretleyin.

  2. İlgili personelin kullanıcı profilini açmak için personel kaydını seçin.

    Ekran görüntüsü: Arama sonuçlarında silinmiş personel kaydı
  3. Silinen kayıtta Geri Yükle düğmesini seçin.

    Ekran görüntüsü: Silinen kayıttaki geri yükle düğmesi
  4. Onaylamak için Geri Yükle'yi seçin. Kayıt, aktif bir personel üyesi olarak geri yüklenir.

    Ekran görüntüsü: Geri yükleme onayı

Hâlâ yardıma ihtiyacınız var mı?

Talep gönderin
Share

Bu makale yardımcı oldu mu?

5 kişi içerisinden 2 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü