Anında Rezervasyon - Etkinlikleri/Rezervasyonları Görüntüle

The Faria Team
  • Güncellenme

Etkinlikler yayınlandıktan sonra, bunları "Etkinlikleri/Rezervasyonları Görüntüle" sekmesinden görüntüleyebilirsiniz.

Buradan şunları yapabilirsiniz:

  • Yaklaşan etkinliklerin yanı sıra geçmiş etkinlikleri (en fazla bir hafta öncesine ait) görüntüleyin.

  • Hangi öğrencilerin hangi etkinliğe kayıt yaptırdığını görün.

  • Rezervasyonları silme veya değiştirme

  • Etkinlik detaylarını (konum, öğretmen veya fiyat gibi) güncelleyin.

  • Bir etkinliği silme veya iptal etme

Her etkinlik için rezervasyonları nasıl kontrol edebilir/değiştirebilirim?

  1. Etkinlikleri/Rezervasyonları Görüntüle sekmesine tıklayın.
  2. Belirli Etkinliği/Aktiviteyi Seçin
  3. Ekranın sağ tarafında görünen ayrıntılar bölmesinde, Katılımcılar simgesine/sekmesine tıklayın.
  4. Bir öğrencinin rezervasyonunu silmek için, listeden ilgili öğrenciyi bulun ve adının yanındaki kırmızı çöp kutusu simgesine tıklayarak öğrenciyi etkinlikten kaldırın.
    Ekran görüntüsü: Bir öğrencinin rezervasyonunu silmek için, listeden ilgili öğrenciyi bulun ve yanındaki kırmızı çöp kutusu simgesine tıklayın.
  5. Toplu rezervasyonu silerken, " Tüm ücretleri sıfıra ayarla " adlı bir seçenek göreceksiniz.
    • Bu kutucuk işaretlenirse (önerilir), SchoolsBuddy ödenmemiş ücretleri otomatik olarak kaldıracak veya ödenmiş tüm ücretleri iade edecektir. Bu seçeneği yalnızca velilerin tam bir geri ödeme almasını istiyorsanız işaretli bırakın.

    • Bu kutucuğu işaretlemezseniz , sistem ücretleri ayarlamaz ; yani daha önce tahsil edilen tutar ebeveynin hesabında kalır. Kısmi geri ödeme yapmayı veya hiç geri ödeme yapmamayı planlıyorsanız bu seçeneğin işaretini kaldırın. Ekran görüntüsü: Kutunun işareti kaldırılırsa, sistem ücretleri ayarlamaz; yani daha önce tahsil edilen tutar aynı kalır.

Etkinlik Bilgileri Nasıl Güncellenir?

  1. Etkinlikleri/Rezervasyonları Görüntüle sekmesine tıklayın.
  2. Belirli Etkinliği/Aktiviteyi Seçin
  3. Ayrıntılar sekmesine tıklayın. Ekran görüntüsü: Etkinlik ayrıntıları nasıl güncellenir?: Ayrıntılar sekmesine tıklayın.
  4. İlgili alanlardaki bilgileri güncelleyin ve Kaydet'e tıklayın. Ekran görüntüsü: İlgili alanlardaki bilgileri güncelleyin ve Kaydet'e tıklayın.
  5. Kaydet'e tıkladığınızda, serideki tüm gelecek etkinliklere değişiklikleri uygulamak isteyip istemediğinizi soran bir açılır pencere mesajı görünecektir.

    • Güncellemenin yaklaşan tüm etkinliklere uygulanmasını istiyorsanız, "Değişiklikleri uygula" seçeneğini belirleyin.

    • Güncelleme yalnızca bu belirli etkinlik için geçerliyse, "Diğer etkinlikleri bırak" seçeneğini belirleyin.

      Ekran görüntüsü: Güncelleme yalnızca bu belirli etkinlik içinse, "Diğer etkinlikleri bırak" seçeneğini belirleyin.

Bir Etkinlik Nasıl Silinir/İptal Edilir?

  1. Etkinlikleri/Rezervasyonları Görüntüle sekmesine tıklayın.
  2. Belirli Etkinliği/Aktiviteyi Seçin
  3. Ayrıntılar sekmesine tıklayın.
  4. Sayfanın altındaki Etkinliği İptal Et veya Sil düğmesine tıklayın:

    • Etkinliği İptal Et: Katılımcılara bildirim gönderir. Etkinlik katılımcıların takvimlerinde kalır ancak iptal edilmiş olarak işaretlenir. Genellikle ani veya beklenmedik iptaller için kullanılır.

    • Etkinliği Sil: Etkinliği katılımcıların ajandalarından sessizce kaldırır. Genellikle yanlış oluşturulmuş bir etkinliği düzeltmek için kullanılır. Birden fazla etkinlik toplu olarak silinebilir .

    Ekran görüntüsü: Sayfanın altındaki Etkinliği İptal Et veya Sil düğmesine tıklayın.
  5. Sil'e tıkladığınızda, size şu seçenekleri sunan bir açılır pencere belirecektir:

    • Birden fazla etkinliği aynı anda silmek istiyorsanız, "Diğer etkinlikler"i seçin .

    • Serinin tamamını silmek istiyorsanız, üst kısımda bulunan "Geçiş Yap" düğmesine tıklayarak tüm etkinlikleri seçin.

    Ekran görüntüsü: Tüm seriyi silmek istiyorsanız, üstteki "Geçiş" düğmesine tıklayarak tüm etkinlikleri seçin.

  6. "Etkinliği İptal Et" seçeneğine tıkladığınızda, katılımcılara bildirim göndermenizi sağlayan bir açılır pencere belirecektir.

    • Alıcıları Seç

    • Mesajınızı mesaj gövdesine yazın.

    • Bildirimi göndermek için Onayla'ya tıklayın.

    Ekran görüntüsü: 'Etkinliği İptal Et' seçeneğine tıkladığınızda, katılımcılara bildirim göndermenizi sağlayan bir açılır pencere görünecektir.

Önemli Not ⚠️:

  1. Etkinlik Saati ve Günü : Bunlar yukarıdaki adımlar kullanılarak toplu olarak değiştirilemez. Saat veya haftanın gününe ilişkin herhangi bir değişiklik, güncellenmesi gereken her etkinlik için ayrı ayrı yapılmalıdır.

  2. " Sezon Ortasında Katılıma İzin Ver " ve " Tam Fiyat Talep Et " Ayarları: Bu ayarlar serinin ilk etkinliğine göre belirlenir ve sonraki tüm etkinliklere otomatik olarak uygulanır. Seri ortasında değiştirilemezler.

  3. Serinin ilk etkinliği silinmemelidir. İlk etkinlik, serinin temelini oluşturur; silinmesi seriyi bozar. Kaldırmanız gerekiyorsa, lütfen bunun yerine İptal'i kullanın.

Share

Bu makale yardımcı oldu mu?

0 kişi içerisinden 0 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü